top of page

EDZÉS + MENTALITÁS FEJLESZTÉS

Hadd kérdezzek valamit…

MIÉRT NEM ÉRTED MÉG EL A VÁGYOTT ALAKODAT
VAGY AZ ERŐNLÉTI CÉLJAIDAT?

Fontos, hogy szembenézzünk a valósággal, mert ez az első lépés a megoldás felé vezető úton.
És én azt szeretném, hogy elindulj rajta.

Valószínűleg nem ez az első alkalom, hogy fitté és egészségessé szeretnél válni, vagy le akarsz fogyni, igaz? Ha olyan vagy, mint én voltam és válaszokat, motivációt keresel, azt gyanítom, hogy sok tucatnyi „jó tanácsba”,  edzéstervbe és feszítő modellek képeibe ütköztél  a Facebookon és az Instán.

De vajon mikor jön el végre a Te időd, hogy az legyél, aki lenni szeretnél? Hogy úgy érezd magad és úgy is fess a tükörben, ahogy azt elképzelted?

Én azt mondom, hogy a TE IDŐD MA VAN. MOST VAN…

Ha megnézted a fenti videót,  láttál a tévében, vagy olvastál rólam valahol, tudhatod, hogy voltak nagyon mély pontok az életemben. Úgy értem NAGYON. Őszintén mondom, többször majdnem feladtam. Kemény volt. De végül rátaláltam magamban arra az erőre, amivel nem csak, hogy kimásztam a gödörből…

…nem csak, hogy sokak által szinte lehetetlennek vélt sporteredményeketet értem el (akár frissen törött nagylábujjal is), hanem ami számomra még fontosabb:

Folyamatosan képes vagyok másokat inspirálni és kihozni belőlük a legjobbat az edzéseken. Ez az én nagy titkom, Mentális Doppingnak nevezem és szerintem ugyanolyan fontos, mint a stratégikus edzésterv amit használok.

Az egykori mélypontok nélkül ez hiányozna a „fegyvertáramból”. Ezeknek köszönhetem azt is, aki ma vagyok. Ami egykor a sárba tiport, mára a fő erősségemmé vált.

Bármi is történt a múltban, dönthetsz úgy, hogy nem leszel többé áldozat. Kitűzöd, hogy mit szeretnél és elindulsz, hogy megszerezd. Eleshetsz, de felállsz és tovább mész. Sárba tiporhat az élet, de felkelsz, leporolod magad és futsz tovább. Mert Neked már célod van. És nem adod fel. Most már nem.

Ez ihlette a Kalandor Királynő logótját is. Most már érteni fogod, ha ránézel:

 

Emeld fel a sárba tiport koronádat és légy hős!

ÉN MÁSKÉPP EDZELEK, ÉS EZ A 3 MÓDSZER AZ OKA, HOGY KIVÉTELESEN JÓL MŰKÖDIK

Screenshot 2021-09-08 at 13.20.47.png

A MÓDSZEREM FŐ SAROKKÖVE:
A MENTÁLIS DOPPING

Screenshot 2021-09-08 at 13.21.09.png

Mi az a Mentális Dopping?

 

Az edzéseken kihozom belőled a legjobbat, mind testileg, mind lelkileg. Mindenkinél ráérzek, hogy mivel lehet motiválni. 

Kicsit úgy működöm, mint egy külső akkumulátor, ami feltölt Téged és átlendít a holtponton, ha szükséges.

Az edzéseken egy kellemes, jó hangulatú bizalmi közegben dolgozunk. A kételyek és nehézségek idején pedig segítek Neked ezeken felülemelkedni azokkal a technikákkal, amiket én is használok,  amikor teljesítem az akadály versenyeimet.

De ami a legjobb, hogy egy idő után megtanulod egyedül is előidézni ezeket a belső váltásokat és semmi sem állíthat meg abban, hogy elérd a célod.

Most már nem csak a saját eredményeim, hanem a tanítványaim sikerei is bizonyítják, hogy a Mentális Dopping működik. És én szeretettel segítek Neked is.

Szuper!
Az alábbi módokon tudunk együtt edzeni

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY VELEM TARTS ÉS TE IS NEKIVÁGJ A KALANDNAK?

_DSC9486.jpg

PRIVÁT EDZÉS 

MENTALITÁS FEJLESZTÉSSEL

90 perc, ami alatt nem csak az erőnléteden dolgozunk, hanem holisztikusan a mentalitásod, hozzáállásod, az életben való működéseid, mintáid átírása is történik. Célom, hogy képes legyél a saját blokkjaid feloldására, hogy ki gyere a fejedből és ráláss , hogy mi minden lehetséges számodra a megszokott szemüvegeiden túl fizikális és mentális síkon.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

ONLINE/ OFFLINE

4 alkalom: 60.000 Ft + terembelépő

KISCSOPORTOS AKADÁLY TRÉNING

90-120 perces mentális és fizikai tréning, ahol az Access Consciousness és a Buddhizmus eszközeivel készítelek fel az akadály edzés fizikai részére. (Dia videó)

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

OFFLINE

1 alkalom: 3500 Ft + terembelépő

IMG_9910.JPG
_DSC1181.jpg
Screenshot 2021-10-05 at 9.20.55.png

deepWORK®

EDZÉS + NAPLÓZÁS

Ez egy olyan holisztikus funkcionális tréning,ahol a test és a lélek harmoniájára, az energiák megmozgatására és balanceba helyezésére visszük a hangsúlyt a test aktiv, saját testsúlyos megmozgatásával. Az óra felszabadító hangulatát az Afrikai tribal house zene is megalapozza. Az elején befelé figyelés,megérkezés, jógás alapgyakorlatokból bemelegtés,majd négy dinamikus résszel haladunk csúcspont felé,ahonnan megint egy befelé figyeléssel megérkezünk újra egy csendes állapotba Önmagunkhoz.

ONLINE

1 alkalom (+ felvétel): 4500 Ft 

Online Yoga

ONLINE EDZÉSPROGRAMOK

HAMAROSAN

Tematikus edzésprogramok felvételről

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Online Yoga

TI MONDTÁTOK

"Diaaaa! Csak szerettem volna elmesélni, hogy mennyire hasznos, amikről mesélsz, és amit tanítasz. Ma tök jól megvolt a fókusz, működött az 5-4-3-2-1, nem „haragudtam” az akadályokra, amiknél hibáztam és nem utáltam a burpeeket és nem szidtam magamat sem. Teljesen más így hozzáállni egy akadályhoz és az egész versenyhez is😊 Szép lassan beépülnek a dolgok, az edzések és a sok gyakorlás😊 Van, ami mehetett volna jobban, de így is tök imádtam a mai versenyt. Szóval köszönet, hálás vagyok neked."

—  Évi

Kapcsolat
bottom of page