top of page

Acerca de

57032237_643952329397191_2512681212485566464_n.jpg

AZ ÉN SZTORIM
 

14 éves koromig nagyon nagy gazdagságban éltem, felhőtlenül és elkényeztetve, azonban abban az évben minden megváltozott.

Édesanyám meghalt egy plasztikai műtét során, rá fél évre pedig édesapám miatt tört ránk a SWAT kommandó hajnali 2-kor és őt elvitték börtönbe.

A nagymamám nevelt fel minket a testvéreimmel.  

 

Én pedig kábítószeres lettem, rengeteg kudarc ért és az iskolából is majdnem kirúgtak, de sikerült felállnom. Az életemben rengeteg veszteség, elhagyás, árulás, szakítás volt.

3 éve meghalt a nagymamám, aki anyukám helyett édesanyám volt, 2020 nyarán újra elfogató parancsot adtak ki apukám ellen és a kistestvérem is a halált választotta önkezűleg. 

Nem azért írom le ezeket, hogy rosszul érezd magad, hanem hogy lásd, mindenhonnan van kiút és nem vagy egyedül a nehézségeiddel!

A tudat művelése, az öntudatra ébredés, önazonosság az az út, amin el tudlak vezetni téged Önmagadhoz, a saját belső erődhöz, hogy megismerd és használni tudd azt.

Fejlődni tudj fejben, jellemben, testben és az Életedben.

245343544_1079072189568364_5689591230001953550_n_edited.jpg

Let’s Work Together

Rengeteg mindent kellett megtanulnom és megértenem.  Több nyugati és még több keleti pszichológiai és spirituális rendszert ismertem meg. Tanulok a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán, jártam Kassai Lajos lovas íjászhoz, ismerem az Agykontroll, a Theta Healing, Prananadi, stb. módszerét. Edződtem a Spartan versenyeken, számtalan tanítóm, mesterem volt, de azthiszem legtöbbet maga az életem tanított. 

Nem állítom, hogy az út végére értem, mindig van mit tanulni, fejleszteni magamon. Viszont visszatértem nagyon nagy mélységekből, erővel és bölcsességgel, amivel törekszem a boldog, harmonikus életem elérése felé.

A mai napig vannak mélypontok, de megvan a képességem az újjászületésre.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert tudom, hogy bármilyen akadály, kihívás elé állít is az élet, túl tudok jutni rajta előbb vagy utóbb türelmet és időt adva magamnak a folyamataimra.

Ebben segíthetek Neked is!

Nem vagyok guru a hegyen. Nem a megvilágosodást kínálom.

De eltökéltem, hogy segítek neked, ha nehéz időszakon mész keresztül, vagy át akarsz jutni egy olyan akadályon, ami most még talán lehetetlennek tűnik számodra és nem tudod merre, mit, hogyan, van-e tovább.

Neked már nem kell magányosan végigmenned a nehézségeken!

bottom of page