top of page

A FILOZÓFIÁM

A MIÉRTEM

Hivatásomnak érzem, hogy támogassam az embereket a testi fejlődésükben és vele párhuzamosan a mentalitásuk fejlődésükben.

A 12 év edzősködés alatt megtapasztaltam, hogy sokaknak nem a fizikumuk gyenge, hanem az akaraterejük, elkötelezettségük és álmaikban való hit, illetve csak nagyon beszűkült nézőpontból látják saját magukat. Ellenben a tévedések, tévhitek a fejükben, az önbizalomhiány, a határok meghúzása, a "Mit gondolnak majd mások", a "Nem vagyok elég jó", a kritikától és kudarctól való félelem, a megfelelési kényszer viszont nagyon erős.

A TE sikered, az ÉN sikerem. Amikor át tudom adni fő üzeneteimet, a nézőpontváltást és a kérdésben létezést, akkor szárnyal a lelkem.  Amikor látom a klienseim arcán a „Jéééé,dejóóó!” akkor, amit én Igaznak hittem, az nem is igaz? Csak nekem volt ez a nézőpontom? Vaoo. – Aha élményt és a megkönnyebbülést.

A gyermeki énjük kiszabadulását és szárnyba szökkenését. Amikor látom, hogy a szolgálatom által megváltozik a nézőpontjuk Önmagukról és az Életről. Megnyílik a világ a megannyi lehetőségével együtt és te bármit választhatsz belőle.

Javul az örömfaktorod, a teljesítményed, megoldás centrikusabbá és kipihentebbé válsz.

Képessé válsz kérni, befogadni és elfogadni mindazt amit az Élet kínál neked. 

IMG_7728.JPG

EDZÉS +
MENTALITÁS FEJLESZTÉS

SPARTAN MENTALITÁS FEJLESZTÉS

BELSŐ ERŐD ÚTJA

havi membership program 

BELSŐ GYERMEK MASTERMIND
 

3 hónapos online kurzus

ACCES BARS®

kezelés

TOVÁBB

1on1 MENTOR PROGRAM

TOVÁBB

ELŐADÁSOK, FELLÉPÉSEK

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

TOVÁBB
IMG_7591.JPG

MOTIVÁCIÓS ELŐADÁSOK CÉGEKNEK

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

TOVÁBB

UTAZÁSOK

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

TOVÁBB
bottom of page