top of page
IMG_7728.JPG

EDZÉS +
MENTALITÁS FEJLESZTÉS

Heading 1

Várlak téged, aki újra felfedeznéd benned rejlő gyermeki kíváncsiságot. Aki merész álmokat álmodsz és más utakon jársz, mint amit elvárnak tőled. Nincsenek határok itt, csak végtelen lehetőségek és az általad választott szabad utak.
 

Az életed egy izgalmas kaland, és én melletted vagyok minden lépésnél. Ha úgy érzed, hogy a mindennapi rutin elnyomja benned a lángot, segítek visszanyerni azt az érzést, hogy bármire képes vagy.
 

A tudatosság a társad ezen az utazáson. Megmutatom neked, hogy a belső erő mindig benned van, hogy megtanítlak hallgatni a belső hangodra és bátran követni a megérzéseidet. A sport és a mozgás nem csak testedet erősíti, hanem a lelkedet is. A kihívások által megtanulod, hogy mindig van egy újabb lépés, amit megtehetsz.
 

Tartok sport edzéseket is, amelyek segítenek felfedezni a tested határait és fejlesztenek a kitartásban és célkitűzések elérésében. Az Access Consciousness®, a Sedona Elengedés és a Buddhizmus bölcsességei olyan eszközök, amelyekkel új perspektívákat nyithatsz meg az életedben. Segítek fejleszteni a mentális hozzáállásodat, hogy minden akadályt kihívásként láss és minden lehetőséget felfedezz.
 

Az élet nem csak komolyság, hanem öröm is. Szervezek kalandokat, ahol új helyeket fedezhetsz fel és új emberekkel találkozhatsz. Az élet öröme és a felfedezés izgalma mindig ott van, csak meg kell találnunk.
 

Csatlakozz hozzám ezen az izgalmas úton, ahol a lehetőségek határtalanok és a saját utadat járhatod!

SPARTAN MENTALITÁS FEJLESZTÉS

BELSŐ ERŐD ÚTJA

havi membership program 

BELSŐ GYERMEK MASTERMIND
 

3 hónapos online kurzus

ACCES BARS®

kezelés

TOVÁBB

1on1 MENTOR PROGRAM

TOVÁBB

ELŐADÁSOK, FELLÉPÉSEK

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

TOVÁBB
IMG_7591.JPG

MOTIVÁCIÓS ELŐADÁSOK CÉGEKNEK

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

TOVÁBB

UTAZÁSOK

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

TOVÁBB
bottom of page